Farum Sø Løb 2015

Information

 

Farum Sø Løb

Farum Orienteringsklub og Sydbank har i 2014 indgået samarbejde, så fremover vil I kunne deltage i "Sydbank Farum Sø Løb".

Sydbank Farum Sø Løb er som altid et unikt tilbud for familier - og samtidig også en udfordring for dig, der starter i forreste række og satser på at komme først hjem!

Sydbank Farum Sø Løb kan tilbyde god konkurrence i smukke, afvekslende omgivelser samt et stemningsfuldt start- og målområde. Løbet har selvfølgelig som sædvanlig Farum Park som en fin ramme om start og mål.

Du kan vælge mellem to ruter - den blide på 6,17 km langs med Farum Sø og den hårde på 14,38 km i bakket terræn rundt om Farum Sø. Desuden tilbyder vi som altid børneløb på 2 km i Farum Vestskov lige bag stadion, med forskudt starttid i forhold til de lange ruter; og vi har gratis børnepasning for de mindste mens far og mor løber. Så der er noget for hele familien!

Vi glæder os til at se en masse kendte ansigter igen – og til at præsentere løbet for nye deltagere!  Hvis du vil have en forsmag på hvad turen byder på, kan du finde billeder af ruten på hjemmesiden.

 
Tilmelding

Du kan tilmelde dig og betale on-line til normalpris frem til og med lørdag d. 30. maj kl.

 22. Start din tilmelding her.

Derefter er der mulighed for at tilmelde sig til forhøjet pris helt frem til løbsdagen. Se Eftertilmelding herunder samt fanebladet Tilmelding.

Hvis du vil invitere andre med til Farum Sø Løb, kan du hente en plakat til opslag her.

Eftertilmelding

Den ordinære online tilmelding slutter lørdag d. 30. maj.

Du kan derefter eftertilmelde dig:

 • Online indtil torsdag d. 4. juni kl. 22.
 • På Farum Bytorv, Delikatessetorvet ud for Osteboden, lørdag d. 6. juni kl. 10-15,
 • På løbsdagen fra kl. 8.00-9:45 i Farum Park. Kom i god tid.

 • Eftertilmelding og evt. rettelser efter 30. maj: + kr. 50,00 for voksne.

Du kan også afhente dit forudbestilte startnummer i de ovennævnte tidsrum på Farum Bytorv lørdag og i Farum Park søndag.

*) OBS: Tilmeldingen og nummerudleveringen på børneruten er også i år åben helt frem til kl. 10:45!

Ændringer Du får udleveret brugernavn og password i forbindelse med din tilmelding, og du har derfor mulighed for selv at logge på din tilmeldingsside og foretage ændringer helt frem til online-tilmeldingen lukker.
Ekspres-ændringer af navn eller distance lige før løbet - dvs. efter afslutning af den ordinære tilmelding (30. maj) - kan ske ved fremmøde på eftertilmeldingsstederne og vil blive pålagt et gebyr på 50 kr for 14 og 6 km ruten og 0 kr for børneruten.
   
Ruter

Alle ruterne er tydeligt markeret og med levende vejvisere på væsentlige steder undervejs. Der er opsat km-skilte hele vejen rundt.

14,38 km løb rundt om Farum sø – se kort her. Ruten er meget afvekslende og går primært på skovveje og gode skovstier, men også lidt på asfalt i starten og i slutningen. Stierne er naturstier, der enkelte steder er udbedret med flis. Ruten er ret kuperet med et par enkelte større stigninger.
Babyjoggere, barnevogne og klapvogne kan ikke medtages. Se en beskrivelse af turen her.

6,17 km langs Farum Sø — på samme nye og mere afvekslende rute som sidste år — se kort her.
Ruten går på grusstier, på asfalt og på skovstier. Ruten følger Ryttergårdsvej og Farum Gydevej til Fredtofteparken, derfra bag om Farumgård og langs Farum Sø ud til Gretesholm. Derefter videre op ad Kong Volmersvej og retur til Farum Park-området ad Ganløsevej og Ryttergårdsvej.
Babyjoggere, barnevogne og klapvogne kan desværre ikke medtages, da stierne er for ujævne og enkelte steder for smalle.

2 km børneløb i Farum Vestskov – se kort her.
Ruten er en bred asfaltsti. Den er meget sikker og velegnet til børn. Ruten er den samme som de seneste år og ligesom de lange ruter med start og mål på stadion. Forældre er velkomne til at følge med børnene rundt på denne rute uden selv at være tilmeldt.

OBS: Da Farum Park har elektroniske bandereklamer, som børnene passerer tæt langs med under ind- og udløb, og som ikke tåler påkørsler, må der desværre ikke deltage barnevogne, babyjoggere eller klapvogne på 2 km ruten. Hvis nogen ønsker at følge børnene rundt med vogne, må de derfor vente udenfor Farum Park's nord-vest indgang (indgangen nærmest grusbane parkeringen) og kun følge med rundt på ruten udenfor Farum Park!

         
Tidtagning Vi bruger igen i år SportsTiming chips til tidtagning på alle ruterne.
Det vil sige at din løbstid starter præcis når du passerer startportalen og at den automatisk registreres når du passerer målportalen. For at undgå fejl i din tid må du derfor ikke gå gennem startportalen inden start.
Chippen er med i prisen - og sidder i brystnummeret. Det er derfor ikke muligt at anvende egen chip.
Tidsplan

8.00 - 9.30 Afhentning af startnumre (hvis du ikke allerede har afhentet startnummeret fredag eller lørdag på Farum Bytorv - se Afhentning af løbsnumre nedenfor)
8.00 - 9.30 Eftertilmelding (Børn på 2 km ruten kan dog tilmeldes frem til 10:45.)
ca. 9.45 - 9.55 Opvarmning
9.55 - 9.59 Velkomst og de sidste informationer

10.00 Start 6,17 km 
10.07 Start 14,38 km løb

ca. 10.20 Første løbere på 6,17 km i mål
ca. 10.50 Første løbere på 14,38 km i mål

11.00 1. start på børneløbet (Se OBS nedenfor!)
11.10 2. start på børneløbet
11.20 3. start på børneløbet
11.30 4. start på børneløbet
11.40 5. start på børneløbet
11.50
6. og sidste start på børneløbet

OBS: Det er næsten frit, hvilken start børneløberne vælger. Der er dog ikke så meget plads ved ind- og udløb, så for at give børnene en bedre oplevelse vil vi dele startgrupperne op, så der højst starter ca. 50 børn i samme startgruppe.
Babyjoggere og andre køretøjer er ikke tilladt på denne rute! Se mere under Ruter ovenfor!

         
Aldersinddeling På 6 og 14 km ruten:
På resultatlisten inddeles både dame- og herreklassen i følgende alderskategorier:
op til 14 år, 15-19 år, 20-39 år, 40-49 år, 50-59 år, 60-69 år og over 70 år.
Det er dit fødselsår der tæller - ikke din fødselsdato.
         
Pris 14,38 km: 120,- kr.
6,17 km: 90,- kr.
2 km: 50,- kr.
(+ gebyr for online tilmelding samt evt. betalingskortgebyr)
Eftertilmelding, efter 30. maj, også på løbsdagen helt frem til 30 min. før første start: + 50 kr på 6 og 14 km ruterne. Børn på børneruten kan eftertilmeldes uden ekstra gebyr frem til kl. 10:45 på løbsdagen.
         
Hvad får jeg? For dit tilmeldingsgebyr får du:
 • Professionel opvarmning inden starten - i år varetaget af Effektiv Fitness
 • En løbetur i pragtfuld natur
 • Sportstiming chip i brystnummeret
 • God konkurrence
 • Mulighed for at vinde løbspræmier, lodtrækningspræmier og spurtpræmier
 • Diplom – udprintet på stedet - eller fra nettet
 • Medalje (gælder 2,0 km ruten)
 • Tilbud om gratis børnepasning under løbet
         
Medalje ved børneløbet Ved 2 km børneløbet udleveres medalje til børnene, når de kommer i mål.
         
Diplom
 • Du kan få dit diplom med løbstid udprintet på stævnepladsen - også for børneruten - efter målgang. Udskrivningen foregår normalt ret hurtigt, men der kan alligevel være nogen ventetid på de tidspunkter, hvor der kommer mange løbere i mål. Hvis der er lang kø, så kom evt. tilbage efter omklædning.
 • Du har også mulighed for selv at printe dit diplom fra Resultater fanebladet, når du kommer hjem fra løbet.
         
Præmier 14,38 km distancen
Præmie til de 3 bedste herrer og de 3 bedste damer

6,17 km distancen
Præmie til de 3 bedste herrer og de 3 bedste damer:

2 km børneløb
Der er medalje til alle gennemførende.

Spurtpræmier og lodtrækningspræmier
Der vil være et antal spurt- og lodtrækningspræmier til løbere på 6,17 km og 14,38 km ruterne. Præmierne kommer primært fra løbets sponsorer, bl.a. Sydbank.
         
Børnepasning Gratis børnepasning tilbydes mod forhåndstilmelding via e-mail senest torsdag inden løbet.
Opgiv venligst antal børn, navn og alder i mailen.
Børnene passes i et indhegnet område lige uden for Farum Park's nordvest indgang (mellem Farum Park og Svømmehallen).
Børnene kan afleveres fra kl. 09:40.
         
Sådan kommer du til Farum Park

I bil skal du følge skiltning til Farum Park. Se kort med adgangsvej, parkering og GPS koordinater for indkørslen til P pladsen fra Paltholmsvej.

OBS: Man kan IKKE køre ind ad den sædvanlige indkørsel til Farum Park fra syd, men følg venligst skiltningen fra rundkørslen mellem Farum Gydevej og Paltholmvej. Fra S-toget er det også nemt at komme til Farum Park. Følg den grønne rute på kortet her.
Du kan med fordel cykle, gå, jogge eller løbe til de 1,5 km til Farum Park fra stationen via Ryttergårdsvej, idet der kan forventes en del trafik i området. Bus fra stationen kan ikke anbefales.

         
Start og mål Start og målområdet er på Farum Park's kunstgræsplæne - obs: både rygning og tyggegummi er meget forbudt på plænen!
Du kan se et oversigtskort over området her.
Se også kortet, der viser den nemme vej til grusparkeringen lige bag Farum Park - eller til fods/på cykel fra Farum Station.
         
Afhentning af løbsnumre, chip mv. Afhentning af løbsnumre med tidtagningschip mv. kan ske ved fremmøde på Farum Bytorv's Delikatessetorv lørdag d. 6. juni fra kl. 10 til 15.
Eller afhentes på stævnepladsen i god tid inden start søndag morgen (åbent fra 8.00 - ca. 9.30.) Det er en fordel at afhente kuverten i god tid, så du har tid til at slappe af og lade op inden selve løbet!
Der er også mulighed for eftertilmelding disse dage. Se Eftertilmelding ovenfor.

Børnestartnumre: Da første start på 2 km børneruten først er kl. 11:00, giver vi mulighed for at man også kan afhente startnumrene til børnene mellem kl. 10 og 11 i Farum Park.
OBS:
Man kan tilmelde børn frem til 10:45, men ved forhåndstilmelding indenfor den normale frist (30. maj) får de deres navn på brystnummeret!
         
Garderobe Der forefindes garderobe på stævnepladsen. Her kan du stille din taske og der vil være opsyn ved teltet. Brug af garderoben er på eget ansvar og der udleveres ikke garderobenummer.
         
Omklædning Der er mulighed for omklædning og bad i Farum Boldklubs lokaler i forbindelse med Farum Svømmehall, ca. 200 m fra Farum Park (nær grusparkeringen, hvor du parkerer din evt. medbragte bil under løbet). Se opsat vejvisning fra målområdet.
         
Væske m.m. På 14,38 km ruten er der sportsdrik og vand efter ca. 4 km og efter ca. 10 km. Derudover er der til alle sportsdrik og vand samt frugt i mål.
         
Resultater Du finder linket til resultatlisten på fanebladet Resultater. Resultaterne opdateres online, efterhånden som løberne kommer i mål. Desuden har du ved tilmeldingen mulighed for at bestille dit resultat tilsendt pr. sms.
 
Forpligtelser for deltagerne

For at i skal få en rigtig god oplevelse, er det selvfølgelig vigtigt, at I lytter efter og følger instruktionerne ved start/mål og fra løbsofficials ude på ruterne.

OBS: Da der er kunstgræs på stadion i Farum Park, som ikke tåler gløder og klister, er AL TOBAKSRYGNING OG BRUG AF TYGGEGUMMI PÅ PLÆNEN STRENGT FORBUDT!

OBS: Babyjoggere og lign. må ikke medtages ved ind- og udløb på 2 km børneruten, da denne passerer tæt forbi elektroniske bandereklameskilte, der ikke tåler påkørsler!
Se mere under Ruter ovenfor!

Rigtig god tur

         
Kontakt Har du spørgsmål til Sydbank Farum Sø Løb, så skriv til .
         

Farum OK
Blovstrød Løverne
        

Effektiv Fitness
langelandsfestivalen

Sydbank

maxim