Farum Sø Løb 2013

Information

Ssport

Farum Sø Løb

Farum Sø Løb er som altid et unikt tilbud for familier - og samtidig også en udfordring for dig, der starter i forreste række og satser på at komme først hjem!
Farum Sø Løb kan tilbyde god konkurrence i smukke, afvekslende omgivelser samt et stemningsfuldt start- og målområde. Vi er tilbage i Farum Park, der nu som et af de første stadions i Danmark har fået kunstgræs .

Du kan vælge mellem to ruter - den blide på 6,17 km langs med Farum Sø og den hårde på 14,38 km i bakket terræn rundt om Farum Sø. Desuden tilbyder vi som altid børneløb på 2 km i Farum Vestskov lige bag stadion, med forskudt starttid i forhold til de lange ruter; og vi har gratis børnepasning for de mindste mens far og mor løber. Så der er noget for hele familien!

Farum Sø Løb er en klassiker i løbskalenderen - og ruterne har vi ikke ændret på! Til gengæld vil vi fejre at vi er tilbage i Farum Park, med forbedrede tilmeldingsmuligheder (se herunder) og med nogle nye tiltag i start- og målområdet - bl.a. hoppeborg fra Langelandsfestivalen til børnene.

Vi glæder os til at se en masse kendte ansigter igen – og til at præsentere løbet for nye deltagere!  Hvis du vil have en forsmag på hvad turen byder på, kan du finde billeder af ruten på hjemmesiden.

 
Tilmelding

Du kan ikke længere tilmelde dig og betale on-line. Se afsnitter Eftertilmelding herunder.

Nyhed: Firmaer og klubber havde i år mulighed for en ny og lettere online tilmelding: Holdlederen opretter et login på tilmeldingssiden, og de enkelte deltagere kan derefter tilmelde sig på holdet. Holdlederen bestemmer ved oprettelsen, om de vil betale online eller have en faktura tilsendt.

Hvis du vil invitere andre med til Farum Sø Løb, kan du hente en flyer til opslag her.

Nyhed: Den ordinære tilmeldingsperiode blev i år forlænget, så du kan tilmelde dig til normalpris indtil tre dage før løbet. Sidste dag med onlinetilmelding var derfor torsdag d. 30. maj 2012. (Hvis du vil have dit navn og klubnavn med på brystnummeret skal du dog tilmelde dig senest et par uger inden løbet).
Derefter er der mulighed for at tilmelde sig til forhøjet pris helt frem til løbsdagen (dog uden merpris for børnene). Se Eftertilmelding herunder samt fanebladet Tilmelding.

Eftertilmelding

Den ordinære online tilmelding sluttede torsdag d. 30. maj.

Du vil derefter kunne eftertilmelde dig:

 • På Farum Bytorv fredag d. 31. maj kl. 16-19 og lørdag d. 1. juni kl. 9:30-14
  (Lørdag fra 8:30-11 byder vi og Farum Bytorv også på gratis kaffe og rundstykker)
 • På løbsdagen søndag d. 2. juni fra kl. 8 - 9:15* ved start/mål i Farum Park.

Begge steder vil du også kunne afhente dit forudbestilte startnummer.
Ved eftertilmelding betales et ekstragebyr på 20 kr. for 14 og 6 km ruten. Der er ikke gebyr for 2 km børneruten.
*) OBS: Tilmeldingen og nummerudleveringen på børneruten er i år åben helt frem til kl. 10:45!

Ændringer Du får udleveret brugernavn og password i forbindelse med din tilmelding, og du har derfor haft mulighed for selv at logge på din tilmeldingsside og foretage ændringer helt frem til online-tilmeldingen lukker.
Ekspres-ændringer af navn eller distance lige før løbet - dvs. efter afslutning af den ordinære tilmelding (30. maj) - kan ske ved fremmøde på eftertilmeldingsstederne og vil blive pålagt et gebyr på 20 kr for 14 og 6 km ruten og 0 kr for børneruten.
   
Ruter Alle ruterne er tydeligt markeret og med levende vejvisere på væsentlige steder undervejs. Der er opsat km-skilte hele vejen rundt.

14,38 km løb rundt om Farum sø – se kort her. Ruten er meget afvekslende og går primært på skovveje og gode skovstier, men også lidt på asfalt i starten og i slutningen. Stierne er naturstier, der enkelte steder er udbedret med flis. Ruten er ret kuperet med et par enkelte større stigninger.
Babyjoggere, barnevogne og klapvogne kan ikke medtages. Se en beskrivelse af turen her.

6,17 km langs Farum Sø — på samme nye og mere afvekslende rute som sidste år — se kort her.
Ruten går på grusstier, på asfalt og på skovstier. Ruten følger Ryttergårdsvej og Farum Gydevej til Fredtofteparken, derfra bag om Farumgård og langs Farum Sø ud til Gretesholm. Derefter videre op ad Kong Volmersvej og retur til Farum Park-området ad Ganløsevej og Ryttergårdsvej.
Babyjoggere, barnevogne og klapvogne kan desværre ikke medtages, da stierne er for ujævne og enkelte steder for smalle.

2 km børneløb i Farum Vestskov – se kort her.
Ruten er en bred asfaltsti. Den er meget sikker og velegnet til børn.

Ruten er den samme som de seneste år og ligesom de lange ruter med start og mål på stadion. Forældre er velkomne til at følge med børnene rundt på denne rute uden selv at være tilmeldt.
OBS
: Da Farum Park har fået nye, elektroniske bandereklamer, som børnene passerer tæt langs med under ind- og udløb, og som ikke tåler påkørsler, må der fra i år desværre ikke deltage barnevogne, babyjoggere eller klapvogne på 2 km ruten. Hvis nogen ønsker at følge børnene rundt med vogne, må de derfor vente udenfor Farum Park's nord-vest indgang (indgangen nærmest grusbane parkeringen) og kun følge med rundt på ruten udenfor Farum Park!
         
Tidtagning Vi bruger i år igen Ultimate chips, der nu sidder i brystnummeret, til tidtagning på alle ruterne.
Det vil sige at din løbstid starter præcis når du passerer startportalen og at den automatisk registreres når du passerer målportalen. For at undgå fejl i din tid må du derfor ikke gå gennem startportalen inden start.
Chippen er med i prisen. Det er ikke muligt at anvende egen chip.
Tidsplan

8.00 - 9.30 Afhentning af startnumre (hvis du ikke allerede har afhentet startnummeret fredag eller lørdag på Farum Bytorv - se Afhentning af løbsnumre nedenfor)
8.00 - 9.15 Eftertilmelding. (Børn på 2 km ruten kan dog tilmeldes frem til 10:45.)
ca. 9.45 - 9.55 Opvarmning, igen ledet af fysioterapeut Trine Holm
9.55 - 9.59 Velkomst og de sidste informationer

10.00 Start 6,17 km 
10.07 Start 14,38 km løb

ca. 10.20 Første løbere på 6,17 km i mål
ca. 10.50 Første løbere på 14,38 km i mål

11.00 1. start på børneløbet (Se OBS nedenfor!)
11.10 2. start på børneløbet
11.20 3. start på børneløbet
11.30 4. start på børneløbet
11.40 5. start på børneløbet
11.50
6. og sidste start på børneløbet

OBS: Det er næsten frit, hvilken start børneløberne vælger. Der er dog ikke så meget plads ved ind- og udløb, så for at give børnene en bedre oplevelse vil vi dele startgrupperne op, så der højst starter ca. 50 børn i samme startgruppe.
Babyjoggere og andre køretøjer er ikke tilladt på denne rute! Se mere under Ruter ovenfor!

         
Aldersinddeling På 6 og 14 km ruten:
På resultatlisten inddeles både dame- og herreklassen i følgende alderskategorier:
op til 14 år, 15-19 år, 20-39 år, 40-49 år, 50-59 år, 60-69 år og over 70 år.
Det er dit fødselsår der tæller - ikke din fødselsdato.
         
Pris 14,38 km: 120,- kr.
6,17 km: 90,- kr.
2 km: 50,- kr.
(+ gebyr for online tilmelding samt evt. betalingskortgebyr)
Eftertilmelding, efter 30. maj, også på løbsdagen helt frem til 45 min. før første start: + 20 kr på 6 og 14 km ruterne. Børn på børneruten kan eftertilmeldes uden ekstra gebyr frem til kl. 10:45 på løbsdagen.
         
T-shirts Årets Farum Sø Løbs t-shirt er en lækker hvid kvalitets t-shirt eller singlet (vælg selv) med Farum Sø Løb 2013 logo. Den kan købes i forbindelse med din tilmelding.
Se t-shirt og singlet til damer her, herrer her og t-shirten til børn her.
Størrelserne er:
Herre: small - XXX-large, Dame: X-small - XX large, Junior: 140-152 samt 152-164.
Pris pr. stk er kr. 150 hhv. kr. 90.
         
Hvad får jeg? For dit tilmeldingsgebyr får du:
 • Professionel opvarmning inden starten
 • En løbetur i pragtfuld natur
 • Ultimate Chip i brystnummeret til tidtagning
 • God konkurrence
 • Mulighed for at vinde løbspræmier og spurtpræmier
 • Tilbud om en lækker løbs t-shirt til en fornuftig pris
 • Diplom – udprintet på stedet - eller fra nettet
 • Medalje (gælder 2,0 km ruten)
 • Tilbud om gratis børnepasning forestået af Langelandsfestivalen, under løbet
 • Hoppeborg fra Langelandsfestivalen for børnene
         
Medalje ved børneløbet Ved 2 km børneløbet udleveres medalje til børnene, når de kommer i mål.
         
Diplom
 • Du kan få dit diplom med løbstid udprintet på stævnepladsen - også for børneruten - efter målgang. Udskrivningen foregår normalt ret hurtigt, men der kan alligevel være nogen ventetid på de tidspunkter, hvor der kommer mange løbere i mål. Hvis der er lang kø, så kom evt. tilbage efter omklædning.
 • Du har også mulighed for selv at printe dit diplom fra Resultater fanebladet, når du kommer hjem fra løbet.
         
Præmier 14,38 km distancen
Præmie til de 3 bedste herrer og de 3 bedste damer

6,17 km distancen
Præmie til de 3 bedste herrer og de 3 bedste damer:

2 km børneløb
Der er medalje til alle gennemførende.

Spurtpræmier
Der vil være et antal spurtpræmier til løbere på 6,17 km og 14,38 km ruterne. Spurtpræmierne kommer primært fra løbets sponsorer, bl.a. Ssport.

         
Børnepasning Gratis børnepasning tilbydes mod forhåndstilmelding via e-mail senest torsdag inden løbet. I år er det Langelandsfestivalen, der står for børnepasningen.
Opgiv venligst antal børn, navn og alder i mailen.

OBS - nyt: Børnene passes i år i et indhegnet område inde på Farum Park - med egen hoppeborg, der stilles til rådighed af Langelandsfestivalen.
Børnene kan afleveres fra kl. 09:40.
         
Sådan kommer du til Farum Park

I bil skal du følge skiltning til Farum Park. Se kort med adgangsvej, parkering og GPS koordinater for indkørslen til P pladsen fra Paltholmsvej.

OBS: Man kan IKKE køre ind ad den sædvanlige indkørsel til Farum Park fra syd, men følg venligst skiltningen fra rundkørslen mellem Farum Gydevej og Paltholmvej. Fra S-toget er det også nemt at komme til Farum Park. Følg den grønne rute på kortet her.
Du kan med fordel cykle, gå, jogge eller løbe til de 1,5 km til Farum Park fra stationen via Ryttergårdsvej, idet der kan forventes en del trafik i området. Bus fra stationen kan ikke anbefales.

         
Start og mål Start og mål er på Farum Park's nye kunstgræsplæne. Du kan se et oversigtskort over området her.
Se også kortet, der viser den nemme vej til grusparkeringen lige bag Farum Park - eller til fods/på cykel fra Farum Station.
         
Afhentning af løbsnumre, chip mv. Afhentning af løbsnumre med tidtagningschip mv. kan ske ved fremmøde på Farum Bytorv's Midtertorv fredag d. 31. maj kl. 16-19 og lørdag d. 1. juni kl. 9.30-14.
Eller afhentes på stævnepladsen i god tid inden start søndag morgen (åbent fra 8.00 - ca. 9.30.) Det er en fordel at afhente kuverten i god tid, så du har tid til at slappe af og lade op inden selve løbet!
Der er også mulighed for eftertilmelding disse tre dage. Se Tilmelding ovenfor.

Børnestartnumre: Da første start på 2 km børneruten først er kl. 11:00, giver vi mulighed for at man også kan afhente startnumrene til børnene mellem kl. 10 og 11 i Farum Park.
OBS:
Vi har tidligere oplyst, at vi ikke kan indtaste børnedeltagere efter løbets start. Dette er ændret fra i år, så man kan tilmelde børn frem til 10:45!
         
Garderobe Der forefindes garderobe på stævnepladsen. Her kan du stille din taske og der vil være opsyn ved garderoben. Brug af garderoben er på eget ansvar og der udleveres ikke garderobenummer.
         
Omklædning Der er mulighed for omklædning og bad i Farum Boldklubs lokaler lige indenfor til venstre i Farum Svømmehal, ca. 150 m fra Farum Park (nær grusparkeringen, hvor du parkerer din evt. medbragte bil under løbet). Se opsat vejvisning fra målområdet.
         
Væske m.m. På 14,38 km ruten er der sportsdrik og vand efter ca. 4 km (OBS: Ny placering) og efter ca. 10 km. Derudover er der sportsdrik og vand samt frugt i mål.
         
Resultater Link til resultatlisten vil være at finde på denne hjemmeside umiddelbart efter løbet - se fanebladet Resultater.
 
Forpligtelser for deltagerne

For at i skal få en rigtig god oplevelse, er det selvfølgelig vigtigt, at I lytter efter og følger instruktionerne ved start/mål og fra løbsofficials ude på ruterne.

OBS: Da der er kunstgræs på stadion i Farum Park, som ikke tåler gløder, er
AL TOBAKSRYGNING PÅ PLÆNEN STRENGT FORBUDT!

Sidste nyt: Det samme gælder brug af tyggegummi.

OBS: Babyjoggere og lign. må ikke medtages ved ind- og udløb på 2 km børneruten, da denne passerer tæt forbi elektroniske bandereklameskilte, der ikke tåler påkørsler! Se mere under Ruter ovenfor!

Rigtig god tur!

         
Kontakt Har du spørgsmål til Farum Sø Løb, så skriv til .
         

    

langelandsfestivalen

Ssport

maxim